Wordt regisseur over je beste leven

Nieuw! Download hier je gratis e-book “Word regisseur van je beste leven”

Bepaal zelf hoe je wilt leven!

LOS(JES) GAAN:

We ontvangen weer veel gasten. De boekingen komen binnen en we zijn fijn bezig met kunst maken, onze kunstgalerie, kustexposities. ateliers. retraites en cursussen. Mijn leven bestaat grotendeels uit kunst en de kunst van het goede leven.

Herken jij ook het volgende? Je bent niet de enige die zo nu en dan denkt:

“Is dit nu hoe ik wil leven? Is dit het nu? Ik zou best wel iets anders met mijn leven willen doen…”

Is een mooier leven wel voor jou bestemd? Weet je niet hoe en wat je moet doen en/of het lukt je niet? Misschien heb je veel gelezen en programma’s gevolgd en lukt het nog steeds niet. Je blijft in cirkels draaien…. Ja, nu weet ik het, zeg je na weer een cursus of bijeenkomst. Prachtige woorden en verhalen, stimulerend… en dan, een paar dagen later ben je dat positieve gevoel weer kwijt… en weer terug bij af.

Veelal zijn het boeken en bijeenkomsten die NIET over jou gaan. Zeker, er worden mooie verhalen verteld en succesvolle voorbeelden gegeven, maar het zegt niets over jou. Stimulerend zijn de verhalen en voorbeelden zeker wel. Er zijn ontzettend veel mensen die in dezelfde situatie zijn als jij.

Beter is het voor jou om jezelf te gaan (her)ontdekken. Wat zijn de krachten in jou die jij als uniek mooi mens hebt en maakt? Weet goed wat je diep van binnen bent. Vind jouw 8 belangrijkste authentieke drijfveren en maak het zichtbaar zodat je altijd kunt zien wat je 8 drijfveren zijn. Laat je leven door deze drijfveren. Wil jij je regie over jouw leven? Wil je groeien en je beste leven leiden? Meld je dan aan voor de creatieve cursus “Wordt regisseur van je beste leven”.

Deze cursus kun je op onze locatie in Frankrijk volgen of online.

Ik zie je graag.

Marco Vleeming