Creatieve retraite

Een periode (minimaal vijf dagen, je bepaalt verder zelf hoe lang) aandacht en ruimte voor creativiteit. Je gaat onder onze begeleiding spelen met verschillende teken- en schildermaterialen en technieken. Je snuift bakken vol inspiratie op en ontdekt (nog beter) hoe jij maximaal creatief kunt zijn. En vooral: je hebt heel veel plezier.

Deze retraite is inclusief:

  • Verblijf in een authentiek huisjes met woonkamer en ingericht keukentje met koelkast en kookplaat
  • Eén- of tweepersoons slaapkamer met opgemaakt bed en handdoeken
  • Gebruik van onze twee ateliers
  • Gebruik van aanwezige materialen tegen kleine vergoeding
  • Onbeperkt koffie, thee en water(limonade)
  • Snelle wifi
  • Dagelijkse creatieve opwarmers en opdrachten, zo veel als waar jij behoefte aan hebt
  • Inspirerende uitstapjes

Deze retraite is exclusief maaltijden. Optioneel kun je een volpension bijboeken, dan verzorgen we drie maaltijden per dag. Dan kun je je helemaal laten verwennen en bespaar je jezelf het doen van boodschappen en de afwas! Alle ruimte voor creativiteit en relaxen, aan jou de keus.

Klaar om te starten met… starten! Doen! Spelen! Uitproberen! Wil je genieten en je meer bewust worden van het creatieve proces, zodat je je meer focust op ontdekken, verwonderen en minder op het resultaat (waardoor, echt waar, het resultaat veel beter wordt!)…? Gun jezelf dan een creatieve retraite.

Opbouw retraite

De dag na je aankomst is gereserveerd om te landen en rustig even kennis te maken met elkaar en de omgeving. De dag daarna gaan we aan de slag en is er overdag een gevarieerd programma waarbij je in de directe omgeving op pad wordt gestuurd, inspiratie opdoet en allerlei opdrachten uitvoert, maar je ook alle tijd en ruimte krijgt om zelfstandig aan de slag te gaan. Elke dag kijken we samen naar het gemaakte werk en hebben we het over het proces. Na drie dagen focus op creativiteit, volgt een dag om te rusten of op pad te gaan en de omgeving te verkennen.

Samen of alleen

Je bepaalt zelf of je deze retraite alleen, samen met bekenden of samen met andere creatieve avonturiers beleeft.

Als je kiest voor een privé-retraite kun je diep gaan, helemaal loslaten en is alle ruimte, energie en aandacht voor jou. Even los van alles en iedereen. Je kunt je dan in alle rust opladen en verliezen in het creatieve proces. Je hebt het hele huisje, het atelier en onze aandacht helemaal voor jezelf.

Je kunt ook met een groep van maximaal vier personen komen. Heerlijk met vrienden, je partner of gezin, ouder(s) of collega’s er tussenuit. Je verbindt je weer met je creativiteit én de mensen die je dierbaar zijn. Je hebt één huisje (tot 2 personen) of twee huisjes (tot 4 personen) en de ateliers voor jullie zelf, er zijn geen andere pottekijkers. Fun gegarandeerd.

Als je van creatieve uitwisseling houdt, kun je ook alleen komen en je laten verrassen wie de eventuele andere deelnemers zijn. Ervaringen delen, elkaar inspireren, motiveren en samen groeien. Je hebt dan een slaapkamer voor jezelf en deelt met elkaar de overige ruimtes en ateliers.

Investering

Je kunt al vanaf € 750,- vijf dagen een creatieve retraite beleven. Door het formulier (klik op de knop hieronder) in te vullen, kun je precies berekenen wat jouw ideale retraite kost.

(Deze retraite is exclusief maaltijden. Voor €25,- per persoon per dag extra verzorgen we drie maaltijden per dag. Dan kun je je helemaal laten verwennen en bespaar je jezelf het doen van boodschappen en de afwas! Alle ruimte voor creativiteit en relaxen, aan jou de keus.)

Termijnen

We accepteren het hele jaar door aanvragen voor de retraites tussen mei en oktober, en adviseren je om – waar mogelijk – meerdere opties voor verblijfsdata aan te geven.

Lees verder

Meer over Erna en MarcoMeer over Chez BardonMeer over persoonlijke ontwikkelingMeer over onze kunst